Met behulp van onze sponsoren blijven wij in beweging, maar wij brengen jou, als lid van TPC Hardenberg, ook graag in beweging. Het sponsorbeleid richt zich op de gehele vereniging. Sponsoring komt ten gunste van de hele vereniging en de tennissport in het algemeen. Ken je een sponsor? Attendeer hem of haar dan eens op de mogelijkheden bij TPC Hardenberg.

Bedrijfslidmaatschap
Wanneer je graag met relaties wilt tennissen, dan kunnen wij een bedrijfslidmaatschap van harte aanbevelen. Hiermee kun je niet alleen onbeperkt tennissen, maar ook relaties uitnodigen voor een tennisochtend of -middag.

Sponsor worden?
Heb je interesse om TPC Hardenberg te sponsoren of wil je meer informatie over onze sponsormogelijkheden, neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar  sponsor@tpchardenberg.nl of bel met Rob Landstra 06-20971699 of Theresia Hindriks 06-42001079.

Image title

Vericon nieuwe hoofdsponsor TPC Hardenberg
Trots en blij zijn we met de nieuwe hoofdsponsor Vericon Financieel adviseurs – hypotheken en verzekeringen uit Hardenberg.
Eigenaar Arend Jan Veurink werd vrijdag 18 juni bij de club letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Onder het genot van een heerlijk hapje en een fris drankje van Sportcafe de Match werden de handtekeningen gezet. Met Vericon heeft TPC Hardenberg de gewenste betrokken hoofdsponsor binnen. Tennis en padel zijn al vele jaren bekende sporten binnen de familie Veurink.