Image title

Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en lekker ongedwongen op verschillende niveaus een balletje te kunnen slaan. Iedereen die zin heeft om te tennissen, ook al tennis je nog maar net, is welkom! We tossen en maken zo koppels om te dubbelen. Elke ronde speel je dus in een andere samenstelling. Hiervoor worden een aantal banen gereserveerd. Opgeven is niet nodig!
 

Maandagochtend en donderdagochtend toss
Op maandagochtend en donderdagochtend is er een toss. De eerste ronde start om 9.00 uur en je kunt elk half uur instromen. Om half 11 is het ‘verplicht’ koffiedrinken. Om 12 uur is het einde van de tossochtend.

Maandagavond toss speelsterkte 6/7
Op de maandagavond is er een tossavond onder leiding van Eelco Folkersma. Dit is een toss voor gevorderde tennissers. Nadat je je hebt aangemeld kom je in de maandagavond appgroep waar je op zondag tot uiterlijk 19 uur kunt doorgeven dat je maandagavond wilt spelen. Je ziet dan later met wie je speelt en tegen wie. Op dit moment wordt er door corona alleen enkelspel gespeeld, maar zodra de omstandigheden het toelaten zal er ook weer gedubbeld worden. Aanmelden kan vanaf speelsterkte 7 via app of telefoon 06-53167633.