Competitie 
De voorjaarscompetitie 2023 gaat binnenkort van start, de teamindeling is bekend, evenals de speeldata. Zie de pagina voorjaarscompetitie.

Wijzigingen.
Hieronder is informatie te vinden die vooral van belang is voor de aanvoerders van de competitieteams. Er zijn vaak belangrijke wijzigingen ten opzichte van voorgaande competitiejaren. Wijzigingen zijn er soms vooral in de wedstrijdregels en in het doorgeven van de uitslagen, lees derhalve de instructies goed door om verwarring en discussies op de speelavonden te voorkomen. Goede communicatie vooraf van de aanvoerders met hun teamleden is hierbij van belang.

Baanschema's
De baanschema’s voor de thuiswedstrijden in de voorjaarscompetities zijn, zodra ze bekend zijn, te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Inschrijven.
Bestaande teams kunnen zich inschrijven door te mailen naar competitie@tpchardenberg.nl Nieuwe teams worden verzocht zich in te schrijven d.m.v. het inschrijfformulier op de website.

Kosten
Kostenberekening (voorbeeld) deelname najaarsscompetitie.
De kosten worden berekend volgens het aantal keren dat je team thuis speelt en de daaraan gerelateerde KNLTB bijdrage. Voor elke ronde dat je thuis competitie speelt moet je met een nieuwe set ballen beginnen. Afhankelijk van de speeldag kunnen dat bijvoorbeeld 2 of 4 kokers zijn.

De vereniging heeft hiervoor twee ballensoorten beschikbaar van tretorn, de gasgevulde bal en de drukloze bal. Als dat bekend is weten we welke kosten verbonden zijn aan het deelnemen. Als voorbeeld nemen we 4 thuiswedstrijden en per thuiswedstrijd 2 kokers, totaal dus 8 kokers á 3 ballen.

Kosten KNLTB             €39,08  (prijspeil 2021)
Gasgevulde ballen       €72,00 (€9,00 per koker bijvoorbeeld)
Of
Drukloze ballen           €96,00 (€12,00 per koker bijvoorbeeld)
De kosten deel je als aanvoerder natuurlijk met je teamgenoten, in dit voorbeeld dus € 111,08 en of € 135,08, gedeeld door het aantal teamleden.

De kosten zijn dus afhankelijk van welke soort bal je kiest. Mocht je hulp nodig hebben om te weten te komen wat het beste bij je past, dan kun je ons of de trainer altijd even vragen.

Mocht je hierover nog specifiek vragen hebben, dan horen de competitieleiders dat graag. Ook andere vragen betreffende de competitie in het algemeen kunnen gesteld worden aan de competitieleiders Erik Bruinsma (06-20702767) en Patrick Veenstra.

Meer algemene informatie over de voorjaarscompetitie vind je onder deze link: Info Competitie 2023