Image title

Van de voorzitter.
 
Het tennisseizoen is gestart en wat fijn dat we het seizoen zonder maatregelen hebben kunnen starten. Zowel op de tennisbanen als op de padelbanen is het gezellig druk. We zijn inmiddels dan ook met 790 leden!
 
De competities zijn weer gestart en met de tijdelijke invulling van de Match onder leiding van Martin Eggengoor/Rob Ringenier is het ook mogelijk om een drankje en/of hapje te nemen binnen of op het terras. Hoewel er met stoom en kokend water een vrijwilligersteam bijeen is gezocht en het barteam is opgezet, krijgen we positieve reacties over de gezelligheid/sfeer en vooral enthousiasme van het barteam (maar vergeet ook de schoonmaak niet) van de Match: fantastisch hoe jullie dat allemaal oppakken! Wij als bestuur blijven achter de schermen bezig met een permanente invulling van het beheer van de Match en zodra daarover meer te berichten is, zullen wij dat delen. Tussentijds zullen wij met Martin en Rob Ringenier evalueren: wat gaat goed, wat kan beter. Mocht je hier gedachten over hebben, laat het mij dan weten via voorzitter@tpchardenberg.nl, dan nemen wij dat mee in onze overleggen. 
 
Tijdens de ALV van 17 maart zijn Bertine Blankvoort (algemeen bestuurslid) en Annelies Overweg-Brink (bestuurslid jeugdzaken) toegetreden tot het bestuur. Welkom! Daarmee bestaat het bestuur op dit moment uit 7 leden. We hebben nog vacatures voor de bestuursposten tenniszaken en communicatie: lijkt het je leuk om je bestuurlijk voor de club in te zetten en/of zou je meer informatie over deze functies willen, neem dan gerust contact met mij op via voorzitter@tpchardenberg.nl! Daarnaast is alle hulp voor commissieleden meer dan welkom. Lijkt het je leuk om in een commissie plaats te nemen, zou je willen weten welke commissie bij je past of zou je willen helpen bij het Vericon open-toernooi (al dan niet in de toernooi-commissie), dan horen wij dat graag via secretaris@tpchardenberg.nl
 
In de afgelopen bestuursvergadering hebben wij gesproken over alle vrijwilligers: zonder vrijwilligers kan de vereniging echt niet draaien! Als vereniging en zeker als bestuur zijn wij bijzonder dankbaar voor alle belangeloze inzet voor de vereniging. Door corona is de afgelopen jaren de vrijwilligersdag niet door gegaan, maar dat zal dit jaar niet het geval zijn: de dag staat gepland op vrijdag 28 oktober, dus blok deze datum alvast in je agenda!
 
Na de voorjaarscompetities gaan de toernooien weer van start, waaronder het ouder-kindtoernooi (11 juni, zie verderop in deze nieuwsbrief) en ons eigen open toernooi. Het open toernooi kent dit jaar een nieuwe toernooisponsor (zijnde onze hoofdsponsor) en daarmee een nieuwe naam: het Vericon Open Toernooi [30 juni – 9 juli]. Hiermee komt na een hele lange periode – 18 edities !!!! – een einde aan het tijdperk ‘Kendis Open Toernooi’: wij hebben aan Martin Drenth/Martin Eggengoor onze dank uitgesproken én het stokje symbolisch laten overgedragen aan Arend Jan Veurink van Vericon.  We zien uit naar weer een fantastisch toernooi!
Tot op of rond de baan!
 
Jacobine Tinselboer – voorzitter TPC Hardenberg