Vertrouwenspersoon

Binnen Tennisclub Hardenberg hebben we een vertrouwenspersoon aangesteld. Wanneer jij tegen een probleem aanloopt wat je niet kunt oplossen door het bespreekbaar te maken met de betreffende commissie en/of bestuursleden of je komt er samen niet uit nadat je het bespreekbaar hebt gemaakt. Dan is het goed om onze vertrouwenspersoon in te schakelen.

Hieronder stelt Geja zich aan jullie voor:

Mijn naam is Geja van Lutterveld. Ik ben als verpleegkundige begonnen in Leiderdorp. Hierna heb ik de vervolgopleiding voor IC-verpleegkundige gevolgd in het AMC te Amsterdam. Inmiddels werk ik al weer 14 jaar op de Intensive Care afdeling van het Röpcke Zweers-Ziekenhuis te Hardenberg.

Coachen

Om mezelf te blijven ontwikkelen heb ik de opleiding Coaching en Counseling gevolgd, welke ik drie jaar geleden heb afgerond. Sinds 2013 ben ik werkzaam voor Medifast waar ik naast coach ook vertrouwenspersoon ben. In april 2016 ben ik naast mijn andere werkzaamheden gestart als ZZP-er met een eigen bedrijf in coaching en counseling en rouwverwerking. Ik merk dat mijn medische achtergrond een groot voordeel is bij het coachen. Vanuit mijn holistische visie gezien heeft zowel het lichamelijk en psychisch welzijn met elkaar te maken. Dat ik hierin hulp kan bieden vind ik het mooiste van mijn beroep.

Vertrouwenspersoon

Sinds kort ben ik aangesteld als vertrouwenspersoon voor Tennisclub Hardenberg. Als vertrouwenspersoon fungeer ik als aanspreekpunt en opvangpunt voor de vereniging wanneer er een probleem is waarbij je zelf vastloopt  binnen de vereniging. Mijn taak is onder andere het analyseren van het probleem en het adviseren over volgacties, bijstaan tijdens gesprekken, bemiddelen, zoeken naar geschikte oplossingen, assisteren bij klachtenprocedures,  Zijn er problemen op de club of binnen je team waar je alleen niet uitkomt wil ik hier graag mee helpen. Een vertrouwenspersoon is verplicht tot geheimhouding. Een gesprek met een vertrouwenspersoon moet immers laagdrempelig, maar vooral ook veilig zijn.

geja-l
Geja van Lutterveld
E-mail: vertrouwenspersoon@tchardenberg.nl