Van de voorzitter…

Het is hartje zomer en dus zit de voorjaarscompetitie erop. Het is wat mij betreft een fantastische competitie geweest. Elke dag van de week was er wel wat te doen op ons park. Tegenstanders praatten vol lof over onze prachtige accommodatie en velen wilden toch wel even proberen te padellen. De vrijdagavond was een waar feest, maar ook de andere dagen was er een mooie bezetting van de banen.

Kampioenschap
Wij hebben de competitie inmiddels afgesloten en 5 teams mochten het kampioenschap vieren. Over het kampioenschap van de donderdagavond Dames 1 wordt bij de KNLTB nog steeds gediscussieerd. Het kampioenschap was namelijk “too close to call”. Het zomeravond woensdag mix 1 team werd in de derde klasse daarentegen met een dermate grote voorsprong kampioen, dat zelfs de teams in de tweede klasse naar verluid al maatregelen nemen om hun selectie te versterken. Iets wat de toekomstige tegenstanders van het zomeravond heren 2 team niet snel zullen doen, want men weet toch niet wat het aan Hardenberg heeft. Dit team heeft namelijk maar liefst 11 verschillende spelers gebruikt.

Tot slot zijn ook Heren 1 en Heren 2 van de zaterdag met vlag en wimpel kampioen geworden. Iets wat Heren 1 onder de vlag van het oude TOGO maar niet wilde lukken. Blijkbaar geeft het TC Hardenberg gevoel toch dat beetje extra… Heren 2 verhuisde van de zondag naar de zaterdag en waren zelfs al voor aanvang van de laatste speelronde kampioen. De beide teams zullen volgend jaar respectievelijk in de derde en tweede klasse uitkomen. Dit verzekert ons ook volgend jaar van toptennis op de zaterdag. Los van de sportieve successen was het grootste succes dat we een vol tennispark zagen. Iets wat we op voorhand allemaal voor ogen hebben gehad. Ik vind het heel erg gaaf dat het ook is gelukt.

Tijd voor toernooien
En als de competitie voorbij is, dan is het tijd voor de toernooien. Ik wil iedereen dan ook oproepen om deel te nemen aan ons Kendis Open toernooi wat op 30 juni begint. Niet alleen is het hartstikke leuk en gezellig, maar het is ook voor alle niveaus en leeftijden. Laten we met elkaar zorgen voor een record deelname!

De bouw van het park is bijna afgerond en we zijn met de laatste details en opleveringen bezig. De bouwcommissie heeft een geweldige job geleverd en is binnen de begroting gebleven. Iets waar ze in Den Haag nog een puntje aan kunnen zuigen!

Marcel van Dijken