Van de voorzitter…

De maand januari ligt alweer achter ons. Een maand waarin ondanks de vorst weer veel is gebeurd op ons park. Niet alleen in de bouw, die gestaag vordert, maar ook op tennisgebied was er weer het nodige te beleven. De Indoor Clubkampioenschappen en het Palm Tiebreak toernooi waren grote successen en ook de koppelcompetitie is weer in volle gang.

Bouw

Richting de opening van ons park hebben we nog veel te doen en rekenen we erop dat de weergoden ons goed gezind zijn. Er wordt druk gewerkt aan de nieuwe kleedkamers en het terras. Hier hebben we door het koude weer wel wat achterstand opgelopen. We hopen dat het weer snel omslaat naar minimaal 10 graden en dan kunnen we in sneltreinvaart het terras afmaken en beginnen met de aanleg van de banen 1 en 2. Pas daarna kunnen we alle andere banen gereed maken.

Verbouwing de Match

We zijn druk bezig om van de Match een prachtige thuisbasis te maken. We hebben via onze facebookpagina al een sfeerimpressie kunnen delen. Ik vind het heel bijzonder om te zien welke krachten er in korte tijd vrijkomen en gebundeld worden om van de Match iets heel moois te maken. We hebben hiervoor nog wel de nodige man- of vrouwkracht nodig. Dus wanneer je je handen ook uit de mouwen wil steken en mee wil helpen aan het realiseren van een geweldige “Match” dan kun je dit aangeven bij Marco Eggengoor. Er is met name veel schilderwerk dus mensen met een schilderachtergrond hebben we heel hard nodig (al is het maar één avondje)! Deze verbouwing van de match gaat helaas wel gepaard met de nodige overlast. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Algemene ledenvergadering

Tot slot wil ik iedereen van harte uitnodigen om op 16 maart de Algemene Ledenvergadering bij te wonen. Jullie ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging per mail met de daarbij behorende stukken.

Hartelijke groet,
Marcel van Dijken