Tossen

Tossen. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en lekker ongedwongen op verschillende niveaus een balletje te kunnen slaan. Iedereen die zin heeft om te tennissen, ook al tennis je nog maar net, is welkom! We tossen en maken zo koppels om te dubbelen. Elke ronde speel je dus in een andere samenstellingHiervoor worden een aantal banen gereserveerd. Opgeven is niet nodig!

Dinsdagavond toss
De eerste ronde start om 19.30 uur (tot 20.30 uur), ronde 2 start om 20.30 uur (tot 21.30 uur). Is de eerste ronde te vroeg voor jou, kom dan voor de 2e ronde. Tussendoor kun je samen even iets drinken bij De Match. Een aantal vrijwilligers begeleiden bij toerbeurt deze toss, indien nodig spelen ze mee. Je kunt dus altijd tennissen als je komt. Heb je zin om mee te doen? Kom dan gezellig tossen op dinsdagavond!

Maandag- en donderdagochtend toss
Op maandag en donderdagochtend is er een toss. De eerste ronde start om 9.00 uur en je kunt elk half uur instromen. Om half 11 is het ‘verplicht’ koffiedrinken. Om 12 uur is het einde van de tossochtend.