Terugblik ALV: Contributie vastgesteld, 3 leden van verdienste, 2x afscheid en 1x nieuwe voorzitter

Vrijdagavond 3 juli werd in de buitenlucht de ALV gehouden.

Er werd stil gestaan bij het afgelopen jaar en natuurlijk ook bij Corona. We kunnen gelukkig weer tennis en padel spelen en dat doen we ook met steeds meer leden!

Gisteravond is het besluit genomen dat de contributie gelijk blijft. €120 per jaar voor een volwassen lid, € 50 euro voor leden van 12 tot 22 jaar en € 25 euro per jaar voor de jongste jeugd.

Leden Lambert Veltink (78) Dick Runhaar (73) en Arend Zomer (73) zijn als gewaardeerd als lid van verdienste voor hun inzet op en rond het baanonderhoud. Helaas was Arend niet aanwezig maar hij zal zijn cadeau binnenkort ontvangen.

We namen afscheid van Erik Bruinsma, hij heeft jaren tenniszaken gerund. Erik blijft actief als commissielid daar waar zijn passie ligt, maar gaat stoppen als bestuurslid en ook namen we afscheid van voorzitter Marcel van Dijken.

Marcel van Dijken heeft de voorzittershamer overgedragen aan Jacobine Tinselboer en zijn jarenlange inzet is gewaardeerd met prachtige tegel, zoals je ziet op de foto laat hem dat niet koud. Hij bedankte iedereen waar hij mee heeft samengewerkt. TC Hardenberg is vanaf de fusie gegroeid van 475 naar 691 leden!  Er is veel activiteit en positiviteit, een leuke sfeer op en naast de baan. Veel om trots op zijn, met elkaar!  Jacobine Tinselboer wil graag samen met dit bestuur op ingeslagen koers verder, heeft door corona langer meegedraaid achter de schermen dan in 1e instantie bedoeld was maar vond dat een prettige bijkomstigheid aan deze gekke tijd. Nu is ze er helemaal klaar voor en heeft veel zin om voorzittershamer over te nemen.

Een korte foto impressie staat op YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=bwBfq4rKkFs