TC Hardenberg rookvrij

Het zal niemand ontgaan zijn, de berichtgeving in de media rondom rookvrije speelplekken voor kinderen en rookvrij recreëren én sporten. Op initiatief van de Hartstichting, het KWF en het Longfonds is de campagne “Op weg naar een rookvrije generatie” gelanceerd. Mede door deze campagne willen zij het rookvrij opgroeien vanzelfsprekend maken. Ieder kind moet hiervoor de kans krijgen. Dit kan alleen in een rookvrije omgeving, zonder verleidingen en met goede voorbeelden om hen heen.

Als TC Hardenberg ondersteunen wij het initiatief van deze campagne van harte en willen ook ons steentje hieraan bijdragen. Daarom is vanaf vrijdag 22 juni 2018 ons tennispark grotendeels rookvrij en tijdens jeugdevenementen volledig rookvrij.

Roken is niet langer toegestaan langs de banen of op het midden terras. Ook het grote terras bij De Match is grotendeels rookvrij, behalve op een speciaal hiervoor aangeduid gedeelte. Bij het toegangshek van het park worden leden en bezoekers gewezen op ons rookbeleid, en op de tafels op het terras staan bordjes om te laten weten waar wel en niet gerookt kan worden. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een rookvrije generatie!