Noaber Tennis in de winterperiode

Omdat we in de winterperiode niet op onze eigen buitenbanen kunnen tennissen, hebben we afspraken met omliggende tennisverenigingen kunnen maken. Zo kunnen jullie, als leden, ook in de winter lekker buiten blijven tennissen, zolang het weer dit toe laat natuurlijk. En draai ook gezellig mee met het tossen bij de Noaber-verenigingen, dat mag en kan! De afspraken met de verschillende tennisverenigingen en de werkwijze lees je hieronder.

Noaber Ommen

We hebben de afspraak met Tennisvereniging Ommen kunnen maken dat leden van TC Hardenberg een speciaal lidmaatschap kunnen kopen voor € 25,-. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt tennissen! Je ontvangt een pas voor toegang tot het park en de kleedkamers. Heb je hier interesse voor stuur dan even een mailtje naar tenniszaken@tchardenberg.nl, dan wordt je lidmaatschap geregeld.

Noaber Slagharen

Op dinsdagmorgen en woensdagavond is er speelmogelijkheid. Er zijn dan Noaber-leden aanwezig om te tossen. Zijn zij klaar met spelen en willen ze afsluiten, eindig dan ook je partij.

Noaber Gramsbergen

Overdag en in het weekend kun je een pas ophalen bij de Match voor het hek. Noteer even je naam en lever de pas naderhand ook weer in! Als de pas niet inlevert, kunnen andere leden daar namelijk niet tennissen.

Maandagavond t/m donderdagavond is er één baan beschikbaar van ca. 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn dan meestal wel leden aan het tennissen. Mocht er niemand aanwezig zijn, dan kan er niet getennist worden in verband met het bedienen van de lampen. Op de vrijdagavond is er nog competitie en zijn de banen bezet. Na afloop van de competitie zal er weinig bezetting zijn. Ook dan kan het dus zijn dat er niet meer getennist kan worden in verband met het bedienen van de lampen.

Uitgangspunten 

Voor het tennissen in Slagharen en Gramsbergen gelden een aantal uitgangspunten. Bij goed overleg kan er onderling vaak veel geregeld worden. Voor Ommen geldt dit niet, want hier sluit je een abonnement af en ben je dus tijdelijk lid.

  1. Als er een baan vrij is, kun je die baan gebruiken;
  2. Mocht er een lid van de betreffende Noaber-vereniging willen spelen, dan stel je de baan ter beschikking en/of spreek je af hoe lang je nog mag blijven spelen;
  3. De Noaber-tennisser heeft het eerste speelrecht.