Nieuwe sponsor! Camping de Zandstuve Wintertoernooi

Onder toeziend oog van voorzitter Marcel van Dijken, de handtekeningen gezet voor de sponsoring van het allereerste Camping de Zandstuve Wintertoernooi!

Gerdinand en Mariska Eshuis streven samen met TCH naar een gezellig en sportief KNLTB Wintertoernooi voor jong en oud van medio december tot begin januari, waarbij de jeugd door de schoolvakantie andere speeldata heeft als de volwassenen.

Kinderen staan centraal bij camping De Zandstuve en om die reden was het toevoegen van jeugd aan het toernooi een belangrijke voorwaarde van Gerdinand en Mariska. Hiermee gaat ook voor de jeugdcommissie van TCH een wens in vervulling, aangezien er tijdens deze periode in onze omgeving geen toernooi is voor onze tennissende jeugd.

De kersverse toernooicommissie is reeds begonnen met de voorbereidingen. Via de website, social media en nieuwsberichten houden ze jullie op de hoogte. Eerste actiepunt is natuurlijk de inschrijving, deze zal op korte termijn via mijnknltb.toernooi.nl openen. Uiteraard hopen wij, samen met Gerdinand en Mariska op een bomvol, supergezellig toernooi!