Jan Gerrits Tweewielers Laddercompetitie

Jan Gerrits Tweewieler Laddercompetitie Tennis en Padel
Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? De Jan Gerrits Tweewieler laddercompetitie is een geweldige manier om andere leden te leren kennen en lekker te tennissen of te padellen. We zijn begin juni 2017 van start gegaan met vijf ladder competities.

Tennis: Dames Enkel en Heren Enkel
Padel*: Dames Dubbel, Heren Dubbel en Gemengd Dubbel

* Heb jij nog geen eigen padelracket? Geen probleem, je kunt een racket huren voor € 2,00 per wedstrijd.

De huidige stand in de ladders:

Jan Gerrits Tweewielers Padelpiramide Heren Dubbel

Jan Gerrits Tweewielers Padelpiramide Dames Dubbel

Jan Gerrits Tweewielers Padelpiramide Gemengd Dubbel
.

Jan Gerrits Tweewielers Tennispiramide Heren Enkel

Jan Gerrits Tweewielers Tennispiramide Dames Enkel

Hoe werkt het?
In een laddercompetitie staan spelers in een piramidevormig schema. Je doel is natuurlijk om de top te bereiken! Je kunt naar de top klimmen door een speler die één niveau hoger staat uit te dagen voor een wedstrijd. Als je wint, stijg je op de ladder. Verlies je, dan behoud je je oude plaats en dan kun je vervolgens weer iemand anders uitdagen. Je kunt natuurlijk ook uitgedaagd worden door iemand die onder je staat. Win je, dan behoud jij je plek. Verlies je dan zak je een plekje.

Download de app!
Voor de laddercompetitie maken we gebruik van een app. Deze kun je dowloaden in de App Store of Google play. De downloads zijn gratis. De instructie die je kunt volgen staat hier.

Appstore   playstore

Geen partner?
Wil jij graag meedoen met padel maar heb jij geen partner? Meld je dan alleen aan en stuur een mail naar ladder@tchardenberg.nl. Geef aan wat voor soort speler jij bent en de organisatie probeert een goede match voor je te vinden!