maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus 2020

Fantastisch toernooi met de mogelijkheid om uit te breiden met trainingsochtenden en je kunt dit jaar zelfs komen kamperen! Wil je meer weten? Lees snel verder.

Ons toernooi spelen we in de laatste week van schoolvakantie noord. We spelen maandag tot en met donderdagmiddag en op vrijdag de gehele dag. De jongste jeugd in categorieën rood en oranje spelen een toernooi op woensdag- en vrijdagmiddag, de andere categorieën ( fase groen en geel) spelen maandag- t/m donderdagmiddag en vrijdag de gehele dag.

Aanmelden voor het tennistoernooi kan via toernooi.nl of via deze link.

Wanneer tennis je passie is dan is het geweldig om het toernooi te combineren met de trainingsochtenden. Op dinsdag, woensdag en donderdagochtenden zijn er trainingen van 9.00 tot 12.00 uur, natuurlijk met een pauze tussendoor.

Dit jaar is er naast het tennistoernooi ook de 1e editie van het Kendis Kids Padel toernooi. Aanmelden voor het padeltoernooi kan via deze link.

Wil je tijdens het toernooi kamperen? Dat kan op kampeerdorp de Zandstuve. Daarvoor moet je wel zelf even contact opnemen met het kampeerdorp, voor de contactgegevens zie hieronder.

Wij geven nog even een opsomming van alle mogelijkheden.

 • Deelname toernooi maandag t/m vrijdag
  Categorieën: Fase Rood, Oranje, Groen, Geel, € 7,50
 • Trainingsochtenden dinsdag, woensdag en donderdag
  Ontvangst vanaf 8.30 uur
  Training van 9.00 uur tot 12.00 uur
  Organisatie: Vechtdal Tennis

  kosten € 55

 • Kamperen kan op kampeerdorp de Zandstuve. Jullie kunnen daarvoor zelf contact opnemen met het kampeerdorp, www.zandstuve.nl / 0523-262027
 • Er wordt een afsluitende BBQ georganiseerd op vrijdag.

Heb jij zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in via de link hierboven of op toernooi.nl

Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan de toernooileiding, Mirian Veurink en Anita Post beantwoorden jullie vragen graag. Het mailadres is jeugdzaken@tchardenberg.nl

We hopen dat je snel inschrijft en dan zien we elkaar op 10 augustus.