Grandioos Ouder/Kind Toernooi

Vrijdagavond 14 juli stroomde het terras op het tennispark van Tennisclub Hardenberg vol met kinderen en hun ouder, opa, oma, tante, buurman of welke andere denkbare combinatie dan ook. Zij meldden zich voor het eerste Ouder Kind toernooi op het nieuwe tennispark. Bij de wedstrijdtafel lag een prachtig blauw t-shirt voor iedereen klaar met de tekst I LOVE TENNIS.

100 deelnemers!

We telden maar liefst 100 deelnemers. Na de uitleg van Huib, ging iedereen, onder leiding van de teamcaptain, naar de banen. Alle banen waren in gebruik: de 10 buitenbanen maar ook de 3 binnenbanen hadden we nodig om alle kinderen en hun partners lekker te kunnen laten tennissen. Iedereen speelt op de baangrootte die past bij de leeftijd van het kind: de ‘rode’ kinderen (tot 8 jaar) tennissen in het servicevak en de oranje kinderen spelen op ¾ veld. De kinderen vanaf 10 jaar spelen op de hele baan.

De ouders, ooms en tantes moesten al flink aan de bak om niet onder te doen voor hun jongeling. Om 19.30 uur zat het erop voor de jongsten waarna iedereen zich verzamelde voor de groepsfoto. Foto Marijke nam dat voor haar rekening. Er viel in korte tijd veel regen maar gelukkig konden de oudere kinderen en hun partners direct na de foto hun programma vervolgen. Om 20.30 uur waren alle wedstrijden gespeeld.

Complimenten

Complimenten aan Huib, Vechtdal Tennis en onze fantastische jeugdcommissie voor de organisatie van dit geweldige evenement. Volgend jaar zeker weer!