Op zaterdag 11 februari werd het derde Palm Tiebreaktoernooi gehouden in de Match. In zes categorieën speelden veertig deelnemers vanaf 12.30 uur vele poulewedstrijden. Zowel in de A categorie als in de B categorie waren poules in Heren dubbel, Dames dubbel en gemengd dubbel.

Dat er deze dag weinig niveauverschil was in de poules bleek wel uit de vele wedstrijden welke in een 3e tiebreak beslist moesten worden. Hierdoor werd het onmogelijk om het geplande schema te handhaven met als gevolg dat het toernooi al snel een half uur achter op schema liep. Dat mocht de pret niet drukken want iedereen had de hele middag en avond vrijgehouden voor dit evenement.

Genieten
Tussen de wedstrijden door was het Top Chef Marco Eggengoor die voor een heerlijk twaalf gangen diner zorgde. Van pestosoep tot oesters en garnalen, van varkenswang tot eendenborst en van heerlijk biefstuk en tonijn tot aan de niet te versmaden witte chocolademousse. Na de voorrondes en een korte pauze kon begonnen worden met de kruisfinales en vervolgens met de finales. Volop spanning op de banen en gezelligheid in de kantine waar Christa en Ingrid straalden en schitterde achter de bar.

Geslaagd

Uiteindelijk vond, na het spelen van een kleine honderd wedstrijden over de hele dag, even na 23.00 uur de prijsuitreiking plaats. De organisatie, bestaande uit Marco Eggenoor (catering) en Ronald Boon en Oskar Snijders (wedstrijdleiding), kijken terug op een heel gezellig en geslaagd tiebreaktoernooi.

Klik hier voor alle uitslagen, eindstanden en uiteindelijk winnaars.