Competitie Voorjaar

Klik hier om direct door te gaan naar de teamindeling van TC Hardenberg Voorjaar 2019

Je kunt verschillende soorten competitie spelen. De landelijke competitie wordt op zondag gespeeld, wat betekent dat je ook buiten Overijssel competitie speelt. De districtscompetitie is zowel doordeweeks als op zaterdag. De teams van TC Hardenberg spelen op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Vanaf 2017 zijn er twee nieuwe competitiesoorten; een competitie speciaal voor beginners (8/9-competitie) en een competitie voor jongvolwassenen (<35-competitie). De 8/9-competitie wordt gespeeld op donderdagavond of zondagmiddag en is erg geschikt om op een leuke manier kennis te maken met het spelen van wedstrijden. De onder-35-competitie wordt gespeeld op de zaterdagavond.

Inschrijven voorjaarscompetitie
Wil je graag meedoen aan de voorjaarscompetitie? Dan kun je je team inschrijven d.m.v. het onderstaande inschrijfformulier. Het is ook mogelijk om je individueel aan te melden, dan proberen wij je in een team te plaatsen.

Alle competitiemogelijkheden voorjaar 2019 zijn overzichtelijk weergegeven in dit overzicht.

Speeldata Voorjaarscompetities
Voor een overzicht van de speeldata Voorjaarscompetities 2019 klik hier.

[inschrijfformulier competitie]

Contact
Heb je vragen over de competitie? Neem dan contact op met onze competitieleiders Niels Dijkhuis (06-36186229) of Erik Bruinsma (06-20702767) of stuur een mail naar competitie@tchardenberg.nl

TEAMINDELING VOORJAARSCOMPETITIE 2019