TCH-4
2
3
1

Competitie

Bij TC Hardenberg wordt er natuurlijk ook competitie gespeeld, zowel tennis als padel.  Van recreatief tot meer prestatiegericht, van de jongste jeugd tot veteranen competitie. Er is voor elk wat wils!

Tennis Competitie(s)
De grootste competitie is nog altijd de voorjaarscompetitie, deze gaat de eerste week van april van start en duurt tot begin juni. Een team speelt circa zeven wedstrijden. In de tennissport kent men Dames-, Heren- en Gemengde teams. De teams bestaan uit minimaal vier personen. In de veteranencompetitie (35+) speelt men geen enkelspel en bestaat een team uit minimaal vijf personen. Naast de voorjaarscompetitie is er ook een najaarscompetitie en een wintercompetitie. Informatie over het aanmelden komen via de nieuwsbrief.

District, regionale en landelijke competitie
De meeste competities worden gespeeld binnen ons district, de provincie Overijssel, regionale competitie dan kun je ook in Drenthe of Groningen spelen of soms ook in Friesland, de landelijke competitie wordt op zondag gespeeld, wat betekent dat je ook buiten Overijssel competitie speelt. De districtscompetitie is zowel doordeweeks als op zaterdag. De teams van TC Hardenberg spelen op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag.

Padelcompetitie
Ook kun je padel competitie spelen, deze wordt meerdere keren per jaar aangeboden. Je moet je voor elke competitie afzonderlijk inschrijven. Teams bestaan uit mannen en/of vrouwen, je speelt met minimaal 4 personen in een team. Competitie wordt gehouden op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De jeugd speelt in een open klasse alleen op zondag. Inschrijven kan via het onderstaande formulier.

Indoorcompetities
Wij hebben onze eigen koppelcompetitie. Deze start eind september en duurt tot eind maart. Deze wintercompetitie wordt verdeeld over 20 zondagen gespeeld in onze tennishal. Uiteraard mag je ‘koppel’ ook uit meerdere spelers bestaan, zodat je kunt wisselen van samenstelling.

Belangstelling?
Wil je competitie gaan spelen, maar heb je nog geen team? Geef je dan op bij de wedstrijdcommissie, dan proberen we je in een team te plaatsen. Stuur een mail naar: competitie@tchardenberg.nl of vul onderstaand formulier in.

Inschrijfformulier Competitie Speler of Team, alle buiten competities

  • Lijst Titel 1

  • Lijst Titel 2

  • Lijst Titel 3