Slide2TC

TC Hardenberg

Opgericht op 30-06-2016,
ontstaan uit de fusie van TVO en TOGO.
slide1TC

Competitie

Bij TC Hardenberg wordt er natuurlijk ook competitie gespeeld. Van recreatief tot meer prestatiegericht, van de jongste jeugd tot veteranen competitie. Er is voor elk wat wils!

Competitie
De competitie gaat de eerste week van april van start en duurt tot begin juni. Een team speelt circa zeven wedstrijden. In de tennissport kent men Dames-, Heren- en Gemengde teams. De teams bestaan uit minimaal vier personen. In de veteranencompetitie (35+) speelt men geen enkelspel en bestaat een team uit minimaal vijf personen.

Landelijke competitie
De landelijke competitie wordt op zondag gespeeld, wat betekent dat je ook buiten Overijssel competitie speelt. De districtscompetitie is zowel doordeweeks als op zaterdag. De teams van TC Hardenberg spelen op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag.

Belangstelling?
Wil je competitie gaan spelen, maar heb je nog geen team? Geef je dan voor september op bij de wedstrijdcommissie, dan proberen we je in een team te plaatsen. Stuur een mail naar: competitie@tchardenberg.nl of vul onderstaand formulier in.

Inschrijfformulier Competitie Speler of Team, alle buiten competities

  • Lijst Titel 1

  • Lijst Titel 2

  • Lijst Titel 3