Clubkleding
De blauw / witte club kleding lijn van Head is onze clubkleding. De uitstraling, pasvorm en kwaliteit van Head past bij TC Hardenberg. Het is een prachtige lijn in de kleuren, wit met blauw en een rood accentje.  De clubkleding, voorzien van ons clublogo, is te verkrijgen via Prins Sport in Hardenberg.

Passen
Bij Prins Sport in Hardenberg kun je de clubkleding passen. De kleding is verkrijgbaar in verschillende modellen en in vele maten. Het logo van Prins Sport wordt op de mouw geplaatst, als onderdeel van de sponsordeal. Het logo van TC Hardenberg komt op de bovenkleding.

Hieronder vind je alle clubkleding op een rijtje. We hopen natuurlijk dat we veel leden in clubkleding op de banen zien, zodat we nog beter zichtbaar én herkenbaar zijn als club!

Actie maart 2019
In de hele maand maart is er een actie, je ontvangt 20% korting op aanschaf van je clubkleding. Bovendien is het assortiment uitgebreid, tijdens de opening van het seizoen zaterdag 30 maart is Prins Sport ook aanwezig. Je kunt dan ook kijken, passen en bestellen met korting!

TC HARDENBERG – actie voorjaar maart 2019 junior

TC HARDENBERG – actie voorjaar maart 2019 dames

TC HARDENBERG – actie voorjaar maart 2019 heren

prijzen prins sport actie